Nejnovější recenze ze sekce Kuše
Koupila jsem ji k narozeninám svému manželovi...Tak rozzářený pohled jsem dlouho neviděla :-)
spokojen
- Sila kuse vzhled
- cena/výkon
- váha
- možnost nastavení pažba a držení
- skvělé parametry kuše - síla, rychlost šípu (docela plochá křivka letu a dostřel)
- neuvěřitelná přesnost, díky skvělému nastavení od p. Cermana z kuse.cz - na 50 nebo i 100 m lze po prvotních 1-2 nástřelech pohodlně trefovat střed terče o velikosti pivního tácku (s přední podepřenou rukou)
- kvalitní zpracování jednotlivých částí, masivní, na první pohled budí dojem dlouhé trvanlivosti a spolehlivosti kuše
- bezpečnostní prvky proti nechtěnému výstřelu (pojistka spouště a pojistka proti výstřelu bez vloženého šípu), ergonomický a bezpečný úchop bránící prstům dostat se do dráhy tětivy
- přisvětlené náměrné body v puškohledu - zelené, červené nebo žádné podsvětlení vč. regulace jasu bodů (na knoflíkovou baterii), odklápěcí krytky přední a zadní části puškohledu
- pěkný vzhled - maskovací zbarvení "real tree"
- rychlé složení i rozložení kuše jen jedním šroubem - jsou zbytečné nové verze kuší Excalibur verze TD s rychlodemontáží, šroubový spoj se demontuje rychle a spolehlivě bez vůlí drží kuši pohromadě
- dodané příslušenství vč. 3 šípů
- přijatelná cena za kvalitní kuši kterou za ni dostanete
- anglické měrné jednotky (vyrobeno v Kanadě) - imbusové klíče a míry v palcích
Absolutní spokojenost. Hlavně ze začátku velký respekt a opatrnost. Má očekávání absolutně předčila. Nelituji ani koruny.
Po krátkém názorném zaškolení o bezpečnosti a používání byl můj kamarád schopen poslat svých prvních 5 šípů v životě z čehokoliv vystřelených na 50 m všechny rovnou do středu terče s rozptylem o velikosti pivního tácku (s přední podepřenou rukou). Tak skvěle kuše střílí.
Kvalitní provedení. Plná spokojenost. Už koupě je trefa do černého.
- cena vs výkon super
- Výkon
- Kvalitní zpracování
Produkt mám 14 dní, takže je brzy na hodnocení,
nicméně dle prvního dojmu a vyzkoušení se jedná o kvalitní a výkonný luk.
Na terč doporučuji desku s tvrdého XPS polystyrenu o síle aspoň 10-14 cm. Tuto sílu luk na vzdálenost 8metrů bez problému prostřelí, ale šíp zůstane v něm.
Nepoužívejte dřevěný terč ! Ocelová špička se do něj zarazí tak hluboko, že ji pak nevyndáte, jen ji vylomíte s těla šípu.
Pozor na střelbu mimo terč, jeden šíp se mi zavrtal do země a zůstal nenalezen.
- Nebyl přiložen návod na montáž. Vyžádán dodatečně.
- Poměr cena/kvalita/výkon
- Přesnost střelby
- Vzhled
- Možná mohli do balení přidat na zkoušku pro porovnani aspoň jeden karbonový šíp. Jsou tam 3 hliníkové.
Cena poměr kvalita, za tuhle cenu se jedná o kuši v základním prvedení, který můžeme zamozřejmě dále dokupovat. Ale i v základu si po seřízení užijeme spousta přesných výstřelů.
- pěkné podstivé a přesné provedení
- plná výbava, natahovak, servisni tetiva, imbusy atd..
Kuše je přesná, rychlá a má dost velkou sílu. Za tuto cenu je opravdu super. Kolimátor má tři svisle uspořádané body, takže se dá odhadnout lépe nástřel i na větší vzdálenost. Je třeba počítat s tím, že musíte mít větší sílu pro nátah i s natahovákem a hmotnost kuše je taky větší. Určitě to přispěje stabilitě při střelbě, ale překvapilo mě to, zádové svalstvo musím posílit. Za mě velká spokojenost.
Velmi slušná kvalita za dobrou cenu.
Kuse strili dobre. Trochu neduveruji ruznym vůlím na natahovaci pace, ktera se pri nabijeni trochu viklá, ale je to nejspis drobnost. S kusi dodavany koli.atir pro me bylo trochu obtizne seridit, protote jsem to delal poprve v zivote a na kolimatoru nejsou zadne prvky, ktere by se serizenim kolimatiru pomahaly. Ale po par nastrelenich a premysleni se podarilo a je to super. 3D terč se ukazuje jako nezbytnost, jinak se ničí sipky, ktere se zabořují velice hluboko do terčovnice (ktera ja popravde urcena na mnohem mensi natah, nez 130 lb, takze..). . Celkove ovladani kuse mi prijde fakt super a po par vystrelech a nacviku je to velmi jednoduche. Je rychle rozlozitelna a slozitelna. Nejake mouchy to ma, ale kladů je jasně mnohem vic. Super!
- celkové provedení
- Obsah balení měl vše potřebné
- jednoduchá montáž
- dostřel
- přesnost
- vyšší váha je pro mě výhodou stability při míření
- škoda že tam nebyl i popruh
- je to malé a přesné
- VYHODNY POMER CENY A KVALITY
- kvalita,hezky vypadá
- Špatně navrtaná díra pro uchycení zásobníku a tím natočení vodící plochy.Zastřílet kuši=nemožné!!
Nedoporučuji tuto kuši kupovat(vyhozené peníze).
- Kvalitní zpracování
- Příjemná cena
Tato kuše mě mile překvapila svým zpracováním, je to opravdu krásný kousek který bratrovi udělal radost. Takže jí mohu doporučit všem.
Zobrazuji 221 - 240 ze 367 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Další »