Nejnovější recenze ze sekce Kuše
- je to plastová hračka
- tichá přesná výkonná kuše
Malé, ale překvapí výkonem. Možnost umístit na horní lištu optiku a na dolní třeba laser.
- dobrá cena za set
- vypadá pěkně a kvalitně
- dobře se drží
- celkem přesná (i bez kolimátoru)
- tětiva se velmi těžko natahuje ( na videu to vypadalo snadně)
- trochu nepřehledný návod na sestavení ( musel pomoct youtube)
Tato kuše je perfektní pro zábavné střílení, jak pro děti, tak i pro dospělé. Vnuk střílel z této kuše za přítomnosti dospělé osoby. Vysvětlili jsme mu ,jak kuši držet, jak ji natáhnout a připravit ke střelbě. Pro natáhnutí je třeba větší síla, ale manžel kuši přizpůsobil tak, aby ji vnuk(8 let) mohl též sám natáhnout.
Cena odpovídá kvalitě.
Funguje tak, jak jsme očekávali.
- pro rekreační střelbu plně dostačující
- malé rozměry
- silná, možná až moc :)
- vyřaduje větší sílu při natažení, což zabraňuje střelbě dětí
- trochu horší provedení mířidel
Vzhledem k ceně se jedná o povedený výrobek, jen bych doporučil zakoupit duralové šípy místo plastových.
- kvalitní a výkonná kuše za skvělou cenu
- šípy a kušohled součástí dodávky
Šikovná, neveľká, silná - profesionálna. Skúsenosti budem zbierať a oboznámim vás.
spokojenost plne funkcni a spolehlive
- Výborný poměr cena / výkon
co jsem ocekaval, to se splnilo. Vrele produkt doporucuji.
- Přesná střelba.
- Kvalitní provedení.
- Je z plastu.
- dobrý poměr cena a výkon
Vše funguje dle očekávání.
- opravdu přesná, není problém na 50 m mít všechno v černém v 9
- kvalitní zpracování, jednoduchá montáž
- kompletní balení
- Pro začátek na odzkoušení je to zajímavá věcička, která když dlouhodobě dobře funguje, může dobře i pobavit.
Lučiště nebo jak se jmenuje ona kovová část, za kterou se napíná tětiva, tak je bez loga, celkově mi to přijde takové nic moc oproti obrázkům. Český manuál mi přijde hodně nepřehledný a nejsou ani k tomu ukázka s obrázky, jak by to mělo vypadat. Tětivu jsem nenechával napnutou a druhý den střelby, praskl plastový úchyt tětivy. U jedné plastové šipky se mi uvolnil kovový hrot. Takže celkový dojem to na mě dobrý nedělá jako z obrázků.
- Jsem spokojen . Naplnil mé očekávání
Zdařilá kopie fi.Excalibur .Za málo peněz hodně muziky.
Kuši nejni po kvalitativní stránce co vytknout.Uvidí se časem.Jen tetiva je opravdu bída cca 50 výstřelů,ale sám si je dělám tak pohoda.
- slušná pistolová kuše pro zábavu
Kuše je velmi dobře zpracovaná, profi produkt, na tuto cenovou kategorii je to velmi dobré. Nebyl žádný problém s montáží, všechno je v pořádku. Zatím jsem toho sice moc nenastřílel, venku je velká zima, nejsou podmínky, takže se ještě čeká na větší zátěž.
Zobrazuji 261 - 280 ze 367 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...19 Další »