Nejnovější recenze ze sekce Kuše
- vynikající přesnost a výkon na pistolowou kuš.
- ano cena odpovída kvalitě,skutečně spokojenost s produktem
- velmi citlivá na opatrné zacházení je nutno se řídit istrukcí!!
opravdu vysoký výkon asi odpovídá udávanemu.
je třeba se opravdu vždy před vypuštěním se přesvědčit že je šipka založena nato velký pozor
Voverkowa
Super kuš.Jsem velmi spokojený.
Perfektní, jinak bych si ho nevybral
Kuši jsem zakoupil za účelem sportovní střelby na větší vzdálenost.( 50m¸a dále) Je nutné dopadiště střel určené pro výkonné zbraně. Moje původní dopadiště pro kladkové luky a kuše se ukázalo jako málo mechanicky odolné a bylo každým šípem prostřeleno. Dle mého dojmu je kvalita a provedení kuše přiměřené ceně. Splňuje vše, co jsem od zbraně očekával. Nevýhodou této zbraně je snad jen skutečnost, že se musí před každou ranou natáhnout a vložit šíp, ale to už tak u kuší bývá.
Dle mého, produkt kvalitou odpovídá popisu v obchodu. Na vzdálenost 18 m jsem bez přípravy již při prvních pěti pokusech v rozptylu nepřesáhl 20 cm, přičemž to je moje první zkušenost s pistolovou kuší. Kuše je lehká, dizajnem působí pěkně a moderně, příjemně padne do ruky. Jsem maximálně spokojen.
Silná kuša, uplne stačí na špotr či lov. Silnejšiu asi ani netreba. Je v kvalitnom prevedení, cenovo dostupná tiež odporúčam. Predava sa pod rôznymi názvami, asi tento obchod BRANSE.cz je jediný seriozny ktorý označil kušu skutočným výrocom MAN KUNG. Kušu odporúčam
- doporučuji
doporučuji
- kvalita
- manipulace
- dostupné a levné náhradní díly
Nečekal jsem,že bude tak dobře vypadat.Koupil jsem podle recenzí a zkušeností kamarádů.Balík dorazil o den dříve.Delší dobu přemýšlím o koupi.Je to dárek k narozeninám pro kamarádku,takže já zatím nevím jak hodnotit ale za tu cenu to vyzkouším a objednám ještě jednou.
- cena, kvalita, výkon - všetko OK
- kvalitné šípy si treba kúpiť zvlášť, to je jasné
Tato kuše je velmi přesná a účinná. Montáž je velmi snadná.
- pěkná hračka pro zábavu
- nemožno v obchodě koupir náhradní šipky a kuličky do kuše
- Rychlost dodání ...
- Není český návod ...
- Kvalita
Jasně, je to 1000 korun, ale za těch 1000 korun dostanete přesně to, co odpovídá: vůbec nic. Dostanete zbraň v kvalitě špatných hraček pro děti. Ze srandy jsem za ty peníze koupil a vydržela 20 výstřelů. Podle mě je lepší ty peníze rovnou nasypat do kanálu. A pokud už z nějakého důvodu koupíte, tak to použijte jen na ten účel, na který to potřebujete. Na tréning nedoporučuji.
- Kvalita
- Super, předčilo očekávání
- Opravdu dobrá kuše, která se postará o spoustu zábavy
- Za málo peněz málo muziky, takže kdo není zručný řemeslník měl by zvolit dražší variantu s pevnějšími komponenty. Já jako zámečník vyměním opotřebované díly za pevnější a i tato levná kuše pak vydrží roky.
Jednoduché ovládání, slušná razance.
Chtělo by to kvalitnější český návod. Mohl by být doplněn o reklamu možného příslušenství. Jinak vše OK
- slušna razance a přesnost
Zobrazuji 141 - 160 ze 367 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Další »