Nejnovější recenze ze sekce Kuše
- šipky se špatně hledají
- hezké zpracování a pěkný vzhled
- pouze plast
Vse v poradku
Vypadá kvalitně, vyzkoušíme až po Vánocích.
Pozor, není to hračka, je to zbraň.
- Velmi pěkný výrobek
Malá, silná.
Odpovídá mé přestavě.
- je to levný
- jednoduše rozmontovatelný (skladný) a malý
- šípy z pružiny, která tam je místo omotávky zklouzávají, dostanou spodní rotaci a lámou se
- tětiva v místě křížení v těle kuše se odírá
chtěl jsem koupit nějakou levnější a slabší kuši na hraní, ale jak dorazila, zjistil jsem, že to není vůbec hračka! Jakože hračka to je, ale je dost nebezpečná. Ne tím, že by střílel nějak šíleně silně, ale naopak. V té konstrukci, jak je ... je dost nebezpečná pro samotného střelce. Pružina, kterou tam dal výrobce místo omotávky je naprostý nesmysl. Po několika divokých ranách, kdy mi lámal přikoupené šipky, jsem zjistil, že z té pružiny šípy divoce zklouzávají (pružina podskočí pod šíp) a šípy dostanou spodní rotaci (zadek se nadzvedne) a do terče dopadne v rotaci a se láme. Tak jsem pružinu musel oddělat, nahradit několika vrstvami omotávky a ejhle, kuš střílí, jako profi. Po čase jsem zjistil, že dole, v místě, kde se tětiva kříží mezi sebou i s tělem kuše, se ta tětiva dost odírá a opotřebovává se. Tak čekám, až to bude kritické a budu muset buď koupit novou takovou tětivu, nebo kuši raději z bezpečnostních důvodů vyřadit.
špatný návod, nekvalitný
everything very ok
dobra cena i kvalita kuse dobra,
- dobře se natahuje
- super cena,/výkon
prostě není co vytknout
- moderní kuše odpovídá ale ceně
- Za málo peněz málo muziky
- Pevná al konstrukce,bytelné.
Šípy nejsou nic moc, a pojistka na zbrani není příliš stabilní, jinak je kuše ale super.
- Komunikace
- Kvalita
- Spokojenost
- Žádnou jsem nenašel, vše podle očekávání
- Možné jen složitější montáž, kuši skládala celá rodina :D
Rychlost odeslání a komunikace, balíček došel v pohodě. Balíček obsahuje vše, nic nechybí a vše funguje. Naprostá spokojenost. Můžu jen doporučit. Kuše je dobrá pro úplné začátečníky až pro více pokročilé. Není to žádná hračka. Dodávané šipky se v pohodě zakousnou do tlustšího dřeva.
- snadná manipulace
- přesná střelba
- optický zaměřovač
- zásobník na 5 šípů
- kvalitní zpracování
- zatím nic
Pěkná hračka pro zábavu, slušná obranná zbraň pro případ nouze bez nutnosti mít zbrojní průkaz.
S trochou cviku lze vystřelit šíp každých cca 5 vteřin.
S kuší jsem zatím velmi spokojen.
- Předčilo mé očekávání
- Dobrá přesnost při střelbě kuličkami 8mm.
- Nízká cena
Zobrazuji 161 - 180 ze 367 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...19 Další »